AGORA TILBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 930 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Agora Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 19:49 Het was heerlijk eten was lekker goed warm en snel bezorgd gewoon top
3 dec 2022 om 19:19 Super netjes op tijd geleverd door een vriendelijke nette bezorger! Eten was super vers en heerlijk! Ook was het meer dan genoeg! Top gewoon.
28 nov 2022 om 22:16 The aubergine was awful and was not prepared well. However the salad was ok. The fries were definitely old.
28 nov 2022 om 20:49 Smaakte heerlijk. Grote portie en ook nog goed warm. Bezorging ook mooi op tijd. Een aanrader.
20 nov 2022 om 19:27 Pita gyros was qua smaak heerlijk alleen de broodjes waren al koud toen we ze open maakten helaas
20 nov 2022 om 10:02 De Vega box was erg lekker! De mixed grill en de frietjes ook. Alles vers. De pita brood is superlekker, echt een aanrader. Er werd netjes gebeld over de bezorgtijd erg attent. Echt genoten.
16 nov 2022 om 19:44 Zoals gewoon heerlijk. En goed warm bezorgd
29 okt 2022 om 23:20 Lekker eten en goede producten.
22 okt 2022 om 21:27 Gewoon goed bedankt
21 okt 2022 om 17:38 Snel en erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar
18 okt 2022 om 9:12 2 uur na bestellen ontvangen. 3x gebeld. 3 x voorgelogen dat het onderweg was. Grote mond. Je besteld voor meer dan 50 euro. Ze beloven geld terug te storten. Waardeloos dus. Ze beloven vanalles maar komen niks na. Uiteindelijk was eten koud en sme
15 okt 2022 om 23:03 I was waiting almost 2 hour for my order. After this time I did not get all my products. When I called restaurant to informat about this issues I heard that they will send rest of my order. That's did not happen. I paid and did not get food!