AGORA TILBURG

AGORA TILBURG Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 889 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Agora Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 11:29 Het eten is erg lekker . En de service ook ze zijn zeer vriendelijk
1 jul 2022 om 11:01 Het was echt heerlijk
27 jun 2022 om 19:16 Bezorging was later dan beloofd, friet koud, klef en gedeeltelijk niet bijgeleverd. Tzatziki en pepertjes waren lekker.
27 jun 2022 om 19:12 Eten was heerlijk, de gyros iets te zout, maar de rest was top Alleen jammer dat je maar n “mopje” tzaziki krijgt En als je Tzaziki bij besteld (a 4,50€) dan krijg je n half bakje Beetje jammer
26 jun 2022 om 12:52 goed zoals altijd
23 jun 2022 om 21:45 Dit gerecht al eerder besteld, deze keer was het vlees veel te zout, en de friet was oud en veel te hard gebakken, viel heel erg tegen.
19 jun 2022 om 0:43 Lekker en veel vlees en sides voor het bedrag
14 jun 2022 om 14:09 Eten nog lekker warm , en smaakte heerlijk . Bezorging zoals voorspeld . Vriendelijk personeel
10 jun 2022 om 22:02 Grieks bestel ik altijd in Agora: altijd lekker, warm en mals vlees. Aardige bezorger. Top!! Feta is wat aan de droge kant, maar dat is een kwestie van smaak denk ik.
10 jun 2022 om 20:07 Het vlees was koud en de frietjes zo slap als iets niet te eten
10 jun 2022 om 19:07 Bestellen er redelijk vaak altijd weer goed en lekker. Vriendelijke bezorger !!
7 jun 2022 om 9:23 Super bad. They reached in 2 hours 20 minutes instead of 1 hour. We called them after 1 hour 20 minutes and they claimed that the order already went and it was not the case. The food was cold and the experience was so bad